יום שבת, 11 באוקטובר 2008

ועוד קצת עדשים: סלט עדשים עם גבינת עיזים ונענע

למי שלא מכיר את הבלוג היפהפה "בצק אלים", מומלץ בחום לבקר. עמוס לעייפה בצילומי "פורנו אוכל", זה מסוג מהאתרים שעושים לך חשק לרוץ מיד למטבח ולהכין משהו.
אחד המתכונים האחרונים שם הוא לסלט עדשים עם גבינת עיזים נענע. פשוט, מקורי, טעים ובריא (אם מתעלמים מהשומן בגבינת העיזים... אבל כמות הגבינה קטנה יחסית, אז לא נורא). ברגע הראשון מרגישים רק את הנענע; אחרי כמה שניות מופיע טעם גבינת העיזים. והעדשים? יושבות בשקט ולא מפריעות... שזו באופן כללי תכונה נהדרת של העדשים: הן ישתפו פעולה עם הכל. ובהתחשב בכמות החלבונים שיש בהן ובמהירות שבה הן מתבשלות, אפשר להגיד עליהן משהו רע?

אין תגובות: